Invitér hele familien på en udflugt til Ribe Dyrskue

Udgivet d. 01-07-2021

Alt tegner til en super hyggelig dag på Hovedengen i Ribe – så kom frisk!

Rekordmange dyr – 25 udstillere af maskiner – spændende og afvekslende program og aktiviteter, så der er noget for alle at se og deltage i.

Ribe Dyrskues succes afhænger på den lange bane af, at der kommer mange landmænd til dyrskuet. En ting er de mange landmænd, som bruger tid og ressourcer på at udstille dyr. Uden dem, intet dyrskue. Men det er også helt afgørende, at særligt maskinudstillerne oplever interesse for deres stande. Når de møder landmænd i deres stande, så vender de tilbage år efter år – og det sikrer skuets økonomi og fremtid.

Derfor opfordres der til, at man sætter nogle timer af til sammen med familien at besøge skuet og maskinudstillerne. Så garanterer Sydvestjysk Landboforening et velafviklet arrangement og en hyggelig dag med naboer og kollegaer.

SAGRO er som altid at finde på en fællesstand med Sydvestjysk Landboforening, hvor man blandt andet kan blive klogere på dyrkning af afgrøder i saltpåvirkede områder, og der vil som altid blive afviklet det traditionsrige grisevæddeløb. 

Rekordtilmeldinger af dyr – og Danmarks største hest

- Vi trænger til at få gang i Danmark igen. Derfor var vi ekstra glade, da politikerne gav grønt lys til dyrskuer op til 10.000 deltagere – hvilket passer som hånd i handske til Ribe Dyrskue. Vi bliver derfor et af de få dyrskuer, som afvikles i 2021. Vi har oplevet ekstra mange tilmeldinger af dyr fra næsten hele landet. Der er virkelig dyreudstillere, som har abstinenser og simpelthen trænger til at komme på dyrskue. Det får vi gavn af i Ribe – ind i mellem joker vi med, at vi i år kunne have heddet Landsskue i Ribe, siger Niels Laursen, der er formand for Sydvestjysk Landboforening.

Der vil være omkring 1/3 flere dyr på Hovedengen i år – og 1/3 flere racer. Så der er noget at kigge på og fryde sig over. Blandt de mange dyr er også Danmarks største hest – en shire - med et stangmål på over 2 meter! Det glæder vi os til.


Billetter kan købes på nettet – og husk corona-pas

Som noget nyt kan billetter købes på hjemmesiden – www.ribedyrskue.dk – og man springer over betalingskøen og sparer samtidig en femmer pr. billet – og husk at børn under 12 år kommer gratis ind.

Alle skal fremvises coronapas ved indgangen til dyrskuet – fritaget herfor er dog børn under 16 år.


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere