Jeg har set flag alle steder

Udgivet d. 08-04-2020

Flagene har vajet fra traktorer i landskabet, og også præget Instagram, Snapchat og Facebook.

 - Det har altså været fedt at opleve. Vores flag-event har fået fin flyvehøjde, konstaterer en glad og storsmilende H.C. Gæmelke, da han her op til påske ser tilbage på en lille uge, hvor landmænd stod sammen om at markere, at landbruget bogstavelig talt holder fanen højt.

For der bliver arbejdet i disse solrige forårsdage, hvor markerne bliver sået til, mens lærkerne synger foroven.

Flagene er en hilsen til alle de danskere, der lever med tunge restriktioner, og som er afskåret fra den hverdag, de kender. En hyldest til alle dem, der har mulighed for stadig at holde samfundet i gang - og ikke mindst til de mange, der knokler i sundhedsvæsenet.

- Jeg er virkelig glad for, at så mange landmænd tager ideen til sig. Fra venner og kolleger er det strømmet ind med Snapchats, og jeg ser også mange, der lægger billeder op på Instagram og Facebook, fortæller han.

Bliv endelig ved!

H.C. Gæmelke vil gerne sige tak til hver og én.
Det har gjort ham glad at se, at flagene er blevet luftet både ved store landmænd, ved hobbylandmænd, på maskinstationer og også hos ”min økologven, der lige har sået økohavre. Man kunne tydeligt se flagene på maskineriet”.

Den lille happening med at køre med flag på traktoren fortsætter til og med 2. påskedag.

- Bliv endelig ved, siger H.C. Gæmelke – så kommer budskabet endnu længere ud.

flag-kampagnen

Bag flag-aktionen står Holstebro Struer Landboforening, Herning-Ikast Landboforening, Jysk Landbrug, Sydvestjysk Landboforening, Familielandbruget VEST-Jylland.


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere