Stor interesse for Dashboard og eOverblik

Udgivet d. 02-09-2019

Det nye Dashboard og eOverblik får 1-2 nye kunder om dagen

Vi er både glade for den store interesse og spændte på de nye hjælpemuligheder, som landmænd nu tilbydes for at styre drift og økonomi.

Dashboard og eOverblik blev lanceret i august og er derfor helt nye digitale løsninger til landbruget.

Løsningerne giver overblik og indsigt ved at vise aktuelle forhold om økonomi- og produktion. Du kan følge din virksomhed på de nøgletal og produktionsforhold som du finder mest interessant fra din computer eller telefon lige når det passer dig.

Med hurtigere og nemmere indsigt i drift og nøgletal får SAGROs kunder bedre muligheder for at styre deres drift og økonomi. Det er rigtig positivt og med til at holde dansk landbrug konkurrencedygtigt og helt fremme.

Som kunde i SAGRO kan du gratis afprøve både Dashboard og eOverblik frem til 30.9. og blive klogere på din landbrugsvirksomhed.

Tilmelding tager under 2 minutter. Kom i gang her.

Link til prøvebestilling af Dashboard: https://onlinebestilling.dlbr.dk/Order/Shop/lmdkdashboard
Link til prøvebestilling af eOverblik: https://onlinebestilling.dlbr.dk/Order/Shop/lmdkeoverblik

Dashboard og eOverblik giver Henrik Bovbjerg fokus på bundlinjen

Henrik Bovbjerg driver et økologisk sohold ved Give. Her producerer han økologiske sopolte. Bedriften består af 600 årssøer og cirka 185 hektar jord. For at holde styr på bedriftens økonomi prøver han nu at bruge både Dashboard og eOverblik.

For Henrik Bovbjerg er det vigtigt få et overblik over sin økonomi.Hurtigt og enkelt. Og der er de to digitale løsninger en vigtig genvej. Her kan Henrik Bovbjerg følge tæt med i det, han mener, er de vigtigste nøgletal.

- Det er vigtigt at følge med i, hvor meget vi sælger, og hvilken pris vi får for varen, i forhold til hvad vi ønsker. Det samme med foder: hvor meget har vi brugt og til hvilken pris. Det viser prismængde-fanen.

Det er fedt i forhold til at sidde og bladre, fortæller Henrik Bovbjerg og fortsætter:

- Man kan bruge det selv eller ved et bestyrelsesmøde, hvor de vil have noget uddybet. Det kunne også være sammen men en driftsleder, hvor man prøver at forklare, hvordan tingene hænger sammen.”

Følg bedriftens økonomi let

De nye digitale produkter fra SEGES er ikke kun en genvej for landmændene. De åbner også døren for, at man kan følge tæt med i den økonomiske udvikling og på den måde ændre sin strategi, hvis noget er ved at køre af sporet.

- Vi skal kunne følge tallene hurtigere, som vi gør med vores managementsystemer som f.eks. Cloudfarms, men vi skal lære at bruge de her nye værktøjer, f.eks. med hensyn til datakvalitet, så det er de rigtige tal, man ser i systemerne.”

Med adgang til Dashboard og eOverblik føler Henrik Bovbjerg, at han kommer tættere på bedriftens økonomiske situation nu og her. Og det er vigtigt for ham, selvom han ikke har haft adgangen ret længe.

- På samme måde som når vi indsamler vores data, kan vi hele tiden følge med i udviklingen på det økonomiske område. Og det håber jeg, at vi kommer tættere på med de nye produkter,” siger Henrik Bovbjerg.

 

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Jens Kock Hansen Virksomhedsrådgiver 76 60 23 71 51 30 98 19
Jens Kock Hansen


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere