BRAMMING – Next generation – dansk landbrug har fremtiden

Kom til Kjærgård Landbrugsskole og hør om fremtidens muligheder – og mød dem, der går forrest

Aftenens middag smager af fremtidens fødevarer.
Vi smager på de danske produkter og lytter til dem, som har øje for fremtidens trends.
Debatten sikrer, at vi kommer tættere på hinanden.

 

Program

Kl. 18.15 Check in

Kl. 18.30 Spisning

Kl. 19.00 Søren Søndergaard, formand for Landbrug & Fødevarer – Dansk Landbrug har fremtiden

Kl. 19.30 Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening – Fremtidens fødevarer er plantebaserede 

Kl. 19.45 Jesper Burgaard, adm. direktør i KMC – Følg efterspørgslen

Kl. 20.00 Kristian Lundgaard-Karlshøj, Ausumgaard – Sådan producerer vi fremtidens fødevarer

Kl. 20.15 Pause

Kl. 20.30 Velkommen i sofaen – Debat mellem salen og indlægsholderne

Kl. 21.15 Afrunding ved Anders Søgaard, chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer

Kl. 21.30 Tak for i aften – grillen er tændt

Aftenens ordstyrer: Anders Søgaard
Pris for deltagelse: 50 kr. – betales kontant eller via MobilePay ved indgangen.

 


Starttidspunkt: 22-02-2022 kl. 18:15
Sluttidspunkt: 22-02-2022 kl. 21:30
  Sted: Kjærgård Landbrugsskole, Kjærgårdsvej 31, 6740 Bramming
  Pris for deltagelse: 50 kr. – betales kontant eller via MobilePay ved indgangen

Sidste dato for tilmelding: 14-02-2022

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Relaterede arrangementer

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

Kan de nye præcisionsforædlingsteknikker give nye sorter med bedre sygdoms- eller tørkeresistens?

Samarbejdspartnere