ESBJERG - Muligheder og udvikling i økologisk mælkeproduktion.

ØkologiRådgivning Danmark inviterer til dagskursus i kalve, klima og grovfoderproduktion

PROGRAM

Kl. 9.30 Kaffe og brød
Kl. 9.45 Velkomst ved mødelederen
Kl. 10.00 Kalven godt fra land v/Dyrlæge Lene Agerskov, LVK
Kl. 10.45 Erfaringer med ko & kalv sammen v/Kvægrådgiver Birgitte Høyer, ØkologiRådgivning Danmark
Kl. 11.00 Mælkeproduktion & klima herunder metan og afgræsning. Hvilke værktøjer har vi i værktøjskassen, for at reducere klimaaftrykket? v/Chefkonsulent Nicolaj Ingemann Nielsen, SEGES Innovation
Kl. 12.00 Frokost
Kl. 12.45 Klimatiltag i marken v/Planterådgiver Peter Pinstrup, ØkologiRådgivning Danmark
Kl. 13.15 Vejen til høje græsudbytter & kvalitet v/Plantechef Claus Østergaard & kvægrådgiver Hans Lund
Kl. 14.00 Kaffe & kage
Kl. 14.15 Har majs stadig sin berettigelse i mark & stald? v/planterådgiver Lisbeth Knudsen & kvægrådgiver Solvejg Horst Petersen, ØkologiRådgivning Danmark
Kl. 14.45 Aktuel nyt om regler & kontrol v/Hans Lund og Lisbeth Knudsen, ØkologiRådgivning Danmark
Kl. 15.15 Farvel og tak for i dag.

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Linda Sølbech Kristensen Linda Sølbech Kristensen Sekretær i ØkologiRådgivning Danmark 76 60 24 61 93 95 81 09


Starttidspunkt: 01-02-2023 kl. 9:30
Sluttidspunkt: 01-02-2023 kl. 15:15
  Sted: SAGRO, John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg
  Pris for deltagelse: 950

Sidste dato for tilmelding: 31-01-2023

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til "ESBJERG - Muligheder og udvikling i økologisk mælkeproduktion."

I feltet "Antal personer" indtaster du det antal personer du ønsker at tilmelde til arrangementet ESBJERG - Muligheder og udvikling i økologisk mælkeproduktion.


Samarbejdspartnere