ESBJERG – SAGROs økonomikonference 2020

Kom og hør om analysen af de første 400 regnskaber

Vær med, når SAGROs økonomirådgivere fremlægger analysen af de første 400 årsregnskaber for 2019.
Hør hvordan vi vurderer de økonomiske og driftsmæssige tendenser, der kan læses ud af dem.
Bliv klog på det økonomiske spænd mellem top og bund og få indblik i, hvad der gør forskellen.
I år omfatter analysen fire driftsgrene; kvæg, svin, plante og mink.

Ovenpå de økonomiske tal kommer dugfriske markedsanalyser for både svinekød og mælk, præsenteret direkte af de markedssansvarlige fra Arla og Danish Crown.Få hermed førstehåndsindsigt i den nyeste viden og vurdering af markederne for disse to store sektorer i dansk landbrug.

Programmet afvikles to gange samme dag i henholdsvis Herning og Esbjerg.

Program:

  • Velkomst
  • Release 2019-resultaterne fra de fire driftsgrene v/SAGRO
  • Udsigterne i svinekødsmarkedet v/Mads Stougaard, VP Pork Export, Danish Crown
  • Udsigterne i mælkemarkedet v/direktør for råvarehandel Thomas Carstensen, Arla Foods

Tid og sted:

5. februar kl. 8.30-12.00 hos SAGRO, Birk Centerpark 24, 7400 Herning
5. februar kl. 12.30-16.00 hos SAGRO, John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø

Tilmelding: 
Senest 3. februar på tlf. 7021 2040 eller herunder.


Starttidspunkt: 05-02-2020 kl. 12:30
Sluttidspunkt: 05-02-2020 kl. 16:00
  Sted: SAGRO, John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg Ø
  Pris for deltagelse: Gratis deltagelse

Sidste dato for tilmelding: 03-02-2020

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Relaterede arrangementer

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

Kan de nye præcisionsforædlingsteknikker give nye sorter med bedre sygdoms- eller tørkeresistens?

Samarbejdspartnere