GRINDSTED – Landbrugets fremtid

Bliv udfordret af synspunkter fra vegetarer. Hør hvilken indflydelse forbrugerne får. Skal den danske ko erstattes af en plante?

Der kan blive slået nogle gnister, når der er debataften om fremtiden for dansk landbrug. 

Grindsted Landbrugsskole, Jysk Landbrug og LandboUngdom står bag et arrangement, hvor landbruget ikke skal vente at blive strøget med hårene.

  • Hør hvad Coop tænker om forbrugernes magt
  • Oplev hvad den vegetariske forening rent faktisk mener
  • Hør en økologs tanker om økologi sat over for konventionelt landbrug
  • Hør også om dansk kvægs mulighed for at overleve i CO2-debatten
  • Og rigtig sjovt bliver det, når Thomas Birkedahl går på scenen

Program

Kl. 19.00: Velkomst ved forstander Lene Jacobsen
Kl. 19.10: Erling Bonde, økologisk landmand: Skal landbrugsproduktionen være 100 procent økologisk?
Kl. 19.25: Ansvarlighedschef Thomas Roland, Coop: Bestemmer kunderne eller supermarkederne, hvad der skal være på hylderne?
Kl. 19.40: Christian Lund, Formand for Dansk Kvæg: Overlever den danske ko?
Kl. 19.55: Rune Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær for Dansk Vegetarisk Forening: Er fremtiden i landbruget plantebaseret?
Kl. 20.10: Pølser, øl og vand
Kl. 20.45: Paneldebat
Kl. 21.15: Underholdning v/Thomas Birkedahl
Kl. 21.30: Baren er åben

Aftenens ordstyrer: H.C. Gæmelke

Tilmelding ikke nødvendigt.

Arrangører:


Starttidspunkt: 26-11-2019 kl. 19:00
  Sted: Grindsted Landbrugsskole, Tronsø Parkvej 40, 7200 Grindsted

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Relaterede arrangementer

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

Kan de nye præcisionsforædlingsteknikker give nye sorter med bedre sygdoms- eller tørkeresistens?

Samarbejdspartnere