HERNING - AgroMarkets HandelsInfo/HandelsErfa

Bliv opdateret på finansmarkederne, råvarer, pensions- og formuerådgivning, når der holdes HandelsErfa-møde hos SAGRO i Herning torsdag den 30. september.

I 21 år har AgroMarkets arbejdet på at udvikle et omfattende netværk blandt landmænd, rådgivere og branchen generelt. I Danmark og resten af verden. Formålet er at give deltagerne mulighed for bedre handler end gennemsnittet af danske landmænd. Og hjælper dig med at gøre det samme.

Tre gange om året arrangerer AgroMarkets i samarbejde med netværksgruppen de meget populære HandelsErfa-netværksmøder. Her får deltagerne mulighed for sammen med kolleger og analytikere at udveksle erfaringer om for eksempel handelsstrategi og produktionsplanlægning. Og deltagerne bliver opdateret på den aktuelle prisudvikling på for eksempel møllehvede, rapsfrø, majs, gødning, mælk samt rente og valutakurser.

Til møderne deltager typisk 15 til 30 landmænd, så der etableres et godt og effektivt netværk, man kan trække på efter behov.

John Jensen, AgroMarkets, er kursusleder. Prisen er inkl. forplejning i løbet af dagen.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Malene Rasmussen Driftsøkonomiassistent 96 29 66 60
Malene Rasmussen


Starttidspunkt: 30-09-2021 kl. 9:30
Sluttidspunkt: 30-09-2021 kl. 14:30
  Sted: SAGRO, Birk Centerpark 24, 7400 Herning
  Pris for deltagelse: 1000 kr.

Sidste dato for tilmelding: 22-09-2021

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Samarbejdspartnere