HORSENS – Temadag om unge landbrugere og gartneres etablering

Har du en drøm om at etablere dit eget landbrug eller gartneri? Så kom med på temadagen, hvor vi sætter fokus på, hvad der skal til for at etablere sig. På dagen kan du få inspiration fra deltagere og oplægsholdere, som måske er kommet et skridt videre.


Landbrugsstyrelsen inviterer til en spændende temadag, den 27. november i Horsens. Temadagen vil fokusere på unge landbrugere og gartners etablering og vil byde på en række spændende og relevante emner.

På programmet er:

  • Fire unges fortællinger om deres etablering.
  • Perspektiver fra en investor og en bank.
  • Hør om tilskud og finansiering.
  • Indsigter om livet som selvstændig.

Det er en fantastisk mulighed for unge landbrugere og gartnere samt alle, der interesserer sig for landbrugs- og gartneribranchen. Deltagelse i denne temadag vil give medlemmerne værdifulde indsigter og netværksmuligheder.

Tilmeld dig og læs mere om temadagen i Horsens her

”Fremtidens landbrug afhænger af nutidens unge landmænd og unge gartnere. Der venter et uundgåeligt generationsskifte. Vi skal fortsætte den grønne omstilling. Og vi har brug for nye kræfter, der vil landbruget. Jeg ser derfor meget frem til at høre, hvad der giver jer lyst og mod på at etablere jer i erhvervet, når vi ses til temadagen den 27. november 2023. Forhåbentlig kan det være med til at inspirere andre til at vælge landbruget eller gartnerierhvervet som levevej.” siger Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen (V)

Starttidspunkt: 27-11-2023 kl. 8:30
Sluttidspunkt: 27-11-2023 kl. 16:15
  Sted: Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, 8700 Horsens
  Pris for deltagelse: Gratis

Sidste dato for tilmelding: 17-11-2023


Samarbejdspartnere