HOVEN - SAGRO inviterer på smagsprøver, innovation og iværksætteri

Bliv inspireret af andre iværksættere på Knaplund Mikrodestilleri

Siobhan & Søren Kristensen har drevet Hveddegaard siden 1991. Den drives med malkekvæg og planteavl. Alt, der produceres på gården, genbruges, overskudsvarmen fra nedkøling af mælken bruges til opvarmning af stuehuset, og alt gylle bliver afgasset ved det lokale biogasanlæg. På gården er der desuden bondegårdsferie og eget ismejeri og gårdbutik.

Hvidbjerggaard drives af Anders og Amalie Høgild Staghøj, der i sommers åbnede gårdbutik med grøntsager, æg og mulighed for at hilse på forskellige gårddyr. Anders er uddannet landmand og Amalie læser til pædagog. Planen har været at skabe et sted med friske grøntsager og æg, der skal være plads til leg og mulighed for at se og klappe dyrene. På aftenen kan man høre om deres erfaring.

Program:

Knaplund Mikrodestilleri blev etableret i 2017 af Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen på Knaplund Efterskole ved Hoven. Der er tale om et mikrodestilleri efter amerikansk forbillede, og det er tanken, at man skal kunne besøge stedet og smage whiskeyen og måske producere sin egen. Hertil kommer at stedet også skal være et oplevelsessted, hvor man tilmed kan lave arrangementer og overnatte.


Starttidspunkt: 26-03-2019 kl. 17:00
Sluttidspunkt: 26-03-2019 kl. 20:00
  Sted: Herningvej 9, Hoven, 6880 Tarm.
  Pris for deltagelse: Deltagelse er gratis for kunder i SAGRO og medlemmer af ejerforeningerne bag. Pris for øvrige: 250 kroner.

Sidste dato for tilmelding: 22-03-2019

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Samarbejdspartnere