InterCount webinar: Kom godt i gang med Bilagskontering og Hjælpetekster

Deltag i det gratis webinar om InterCount, hvor du bliver godt klædt på til at arbejde med og styre din kontering med sikker hånd.

Til webinaret får du en grundig introduktion til funktionerne Bilagskontering og Hjælpetekster, der er en del af modul 2 og 3. Du lærer blandt andet at opsplitte dine fakturaer i funktionen Hjælpetekster lige så snart, du har modtaget bilaget, så regningen kan fordeles på flere udgifter.

Derudover er webinaret også din chance for at komme godt i gang med at oprette regler i din kontering via funktionen Bilagskontering, der hurtigt kan vise sig at spare tid for dig i hverdagen!

Til webinaret har du naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til de to funktioner og til kontering i InterCount generelt, så du kan blive godt klædt på til at styre din virksomheds kontering.

Find tilmelding til webinaret på dette link. 

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Rasmus Nielsen Rasmus Nielsen Digitaliserings- konsulent 96 29 66 96 30 92 17 66


Starttidspunkt: 23-03-2023 kl. 11:30
Sluttidspunkt: 23-03-2023 kl. 12:30
  Sted: Online
  Pris for deltagelse: Gratis

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Samarbejdspartnere