InterCount webinar: Kom godt i gang med Control Basis

Deltag i det gratis webinar om Control Basis i InterCount og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er en vigtig fordel i din bogføring.

Her har du mulighed for at blive godt introduceret til InterCounts Control Basis, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil blive helt sikker i arbejdsgangen.

På kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount. Blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

På kurset skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. Husk derfor også at medbringe dit AgroID-brugernavn og adgangskode. Mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din pc op, logge på internet osv.

Find tilmelding på dette link.

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Rasmus Nielsen Rasmus Nielsen Digitaliserings- konsulent 96 29 66 96 30 92 17 66


Starttidspunkt: 23-03-2023 kl. 10:00
Sluttidspunkt: 23-03-2023 kl. 11:00
  Sted: Online
  Pris for deltagelse: Gratis

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Samarbejdspartnere