Online-møde for mælkeproducenter

"Udfordringer i kølvandet på coronakrisen". Foreningerne bag SAGRO inviterer alle mælkeproducenter til online-møde om den forandrede verden efter corona-nedlukning set i et nationalt og internationalt perspektiv.

Klik på nedenstående link for deltagelse

Deltag i Skype-møde       

 

Problemer med at deltage?
Prøv Skype Web App

 

 

Du får politik, fakta og prognoser set fra Landbrug & Fødevarer, Arla og New Zealand, sammen med gode råd fra SAGRO-rådgivningen.

Du deltager hjemmefra via Skype på din PC, tablet eller mobiltelefon. Du kan deltage i debatten og stille spørgsmål til indlægsholderne via chat.

Anders Søgaard, Landbrug & Fødevarer, er moderator.

Vi håber at du vil deltage i verdenspremieren på en ny form for online-møder.

Program for mødet

  • L&F's politiske indsats for at sikre dansk mælkeproduktion – udfordringer og muligheder
    v/Martin Merrild, Landbrug & Fødevarer

  • Udfordringer og muligheder for afsætning af mælkeprodukter
    v/Thomas Carstensen, Senior Vice President, Arla

  • Mælkeproduktion i New Zealand i en udfordret verden – mine forventninger som mælkeproducent Down Under
    v/Lone Sørensen, mælkeproducent, New Zealand

  • Hvordan bliver jeg som mælkeproducent en robust vinder
    v/Jacob Hvalkof, SAGRO Økonomi & Strategi

Starttidspunkt: 01-07-2020 kl. 10:00
Sluttidspunkt: 01-07-2020 kl. 12:00
  Sted: Hjemmefra
  Pris for deltagelse: Gratis deltagelse

Sidste dato for tilmelding: 01-07-2020

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Relaterede arrangementer

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

ONLINE – L&F indbyder til webinar om præcisionsforædling

Kan de nye præcisionsforædlingsteknikker give nye sorter med bedre sygdoms- eller tørkeresistens?

Samarbejdspartnere