AULUM – Landbrugets klimadag hos SAGRO

Alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugsproduktionen. Men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? Og hvad virker på din bedrift?

Alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugsproduktionen. Men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? Og hvad virker på din bedrift? Hjælpen kommer i form af klimaværktøjet ESGreen Tool, som kan beregne klimaaftrykket på din bedrift og understøtte dine valg af klimatiltag.

SAGRO og SEGES Innovation glæder sig til at byde velkommen til klimadag i Billund, hvor du kan få masser af inspiration og konkret vejledning i, hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din egen bedrift. Klimadag hos SAGRO har til formål at give dig mulighed for at beregne din drivhusgasudledning og få en aktuel status på dit klimaaftryk på bedriftsniveau og senere helt ned på produktniveau.

Find programmet og gratis tilmelding til dagen her. 

Det er gratis at deltage, og du får rig mulighed for at netværke med dine kollegaer i området, og du vil kunne få personlig sparring hos din kendte rådgiver.


Starttidspunkt: 31-01-2023 kl. 16:00
Sluttidspunkt: 31-01-2023 kl. 21:00
  Sted: Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10, 7490 Aulum

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Tilmelding til nyhedsbrev


Samarbejdspartnere