Kriserådgivning

Nogen gange sker der ting i familien eller i virksomheden som rammer hårdt, enten på det fysiske eller det psykiske. I sådanne tilfælde kan selv de mindste ting virke helt uoverskuelige.

Vores kriserådgiver, Karen Aagaard, som også har en coach-uddannelse, kan hjælpe med at lytte eller at være en form for sikkerhedsnet i de pressede og uvante situationer. 

Inden krisen rammer

Som landmand er det vigtigt at være forberedt på de udfordringer, som kan opstå i landbruget. Pludselige økonomiske kriser, katastrofer, eller kriser i supply chain kan hurtigt ramme din virksomhed, og det er vigtigt at have en plan for, hvordan man håndterer disse situationer.

Hos SAGRO har vi erfaring i at hjælpe landbrugsbedrifter gennem svære tider. Vores team af erfarne rådgivere arbejder sammen med dig for at finde løsninger og beskytte din virksomheds fremtid. Vi tilbyder kriserådgivning, der dækker alt fra økonomisk planlægning og budgettering til strategiudvikling og kommunikation.

Vi hjælper dig med at identificere de vigtigste risici for din virksomhed, og udvikler en plan for, hvordan man håndterer dem. Vi hjælper dig med at forstå dine muligheder og begrænsninger, og vi arbejder sammen med dig for at finde de bedste løsninger.

Vi kan også hjælpe med at forberede dig på kommende kriser, ved at udvikle en krisekommunikationsplan, så du kan håndtere pressehenvendelser og formidle korrekt information til dine kunder, leverandører og medarbejdere.

Hvis du ønsker rådgivning til en krisekommunikationsplan kan kommunikationschef Kasper Frank Christensen kontaktes på 31596006. 

Kontakt os

Karen Aagaard Karen Aagaard Økonomirådgiver 96 29 67 24 60 24 63 69

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Kasper Frank Christensen Kasper Frank Christensen Kommunikationschef 96296609 31596006

Samarbejdspartnere