AgroMarkets og HandelsErfa

Nye kunder kan få 14 dages gratis abonnement via dette link: https://agromarkets.dk/proev-agromarkets-gratis/

Hold dig opdateret og på forkant med markedsbevægelserne

I 20 år har AgroMarkets arbejdet på at udvikle et omfattende netværk blandt landmænd, rådgivere og branchen generelt. I Danmark og resten af verden. Det betyder blandt andet, at medarbejderne hos AgroMarkets altid handler bedre end gennemsnittet af danske landmænd. Og hjælper dig med at gøre det samme. En stab af uvildige råvare- og finansanalytikere leverer dagligt analyser og anbefalinger på agromarkets.dk om blandt andet korn, oliefrø, energi, mælk og renter.

Med et AgroMarkets Abonnement modtager du løbende nyhedsbreve og har adgang til hjemmesiden, hvor der blandt andet er en prisberegner, som giver mulighed for at sammenligne priser mellem forskellige samarbejdspartnere og handelsbetingelser.

AgroMarkets udsender købssignaler, hvor der altid er mindst ét firma bag, som garanterer prisen.

AgroMarkets belyser markedet, så danske leverandører holdes skarpe på deres priser i forhold til deres europæiske kolleger. Som eksempel har AgroMarkets påvirket danske gødningspriser, så de harmonerer bedre med europæiske priser.

Bliv opdateret til HandelsErfa-møderne

Tre gange om året afholder SAGRO i samarbejde med AgroMarkets de meget populære HandelsErfa netværksmøder.

Her får du mulighed for sammen med kolleger og analytikere at udveksle erfaringer om for eksempel din handelsstrategi og produktionsplanlægning. Og du bliver opdateret på den aktuelle prisudvikling på for eksempel møllehvede, rapsfrø, majs, gødning, mælk samt rente og valutakurser.

Til møderne deltager typisk 15 til 30 landmænd. Så du bliver del af et godt og effektivt netværk, du kan trække på efter behov.

Du kan læse meget mere på agromarkets.dk

 

SAGRO HAR I ALT FEM AGROMARKETS KONSULENTER

Råvarer og Finans:
Sabrina Svendsen (Holstebro), T: 96296635 M: sas@sagro.dk
Joachim Hvid (Herning), T: 96296730 M: jhd@sagro.dk
Uffe Ølgaard Bloch (Esbjerg), T: 23345558 M: uob@sagro.dk

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Uffe Ølgaard Bloch Uffe Ølgaard Bloch Driftsøkonom 76 60 23 93 23 34 55 58

AgroMarkets følger konstant verdens markeder for:

  • Energi (El, fyrrings- og dieselolie)
  • Foderfedt og -olie
  • Korn
  • Køb
  • Oliefrø
  • Planteværn
  • Gødning
  • Økologi og Non Gmo
  • Mælk
  • Finans

 

Aktionærerne

Bag AgroMarkets a/s står Agri Nord, Agrovi, Centrovice, Kolding Herreds Landboforening, Landbo Limfjord, LandboNord, LandboThy, Landbrug & Fødevarer, Landbrugsrådgivning Syd, Landwirtschaftlicher Hauptverein Fyr Nordschleswig (LHN), Lemvigegnens Landboforening, LMO, Odsherreds Landboforening, Patriotisk Selskab, SAGRO, Sønderjysk Landboforening og Vestjysk Landboforening.

Samarbejdspartnere