Få krisehjælp, hvis du er minkavler

Udgivet d. 11-10-2020

SAGRO tilbyder krisehjælp til minkavlere, der rammes af krav om nedslagning af dyr

Den danske mink-branche er ude i den værste situation, vi har set. Udbredelsen af Covid19 på minkfarme og risikoen for at både syge og raske besætninger aflives, kan ramme både branchen og den enkelte avler.

De første tilfælde af Covid19 på farme ramte i denne uge SAGROs område i Midt- og Vestjylland. Med den ukontrollerbare spredning fra de nordjyske farme er det formentligt kun et spørgsmål om tid, før spredningen fortsætter til den øvrige Jylland.

Hos SAGRO følger vi situationen tæt. Vi ved, hvilken usikkerhed avlere kan stå med i forhold til økonomi  families eksistensgrundlag.

 Søg personlig hjælp

Er du minkavler, kan du som kunde hos SAGRO eller medlem af landboforening/familielandbrug få råd om, hvordan du kan håndtere de personlige og menneskelige udfordringer, som du måtte stå med i denne vanskelige situation.

Vi tilbyder at stille en erfaren rådgiver/krisehjælp til din rådighed. Hjælpen består i udgangspunktet af op til 5 timers gratis rådgivning af både personlig karakter og i forhold til hjælp for dig, din familie og dine ansatte.

 

Kontakt kriserådgiver:

Karen Aagaard,

6024 6369 / 9629 6724 

kaa@sagro.dk 

 

Krisehjælp til økonomisk rådgivning

Ud over den personlige rådgivning tilbyder SAGRO ekstraordinært også gratis akut krisehjælp med at skabe et indledende økonomisk overblik. Kontakt din faste rådgiver eller økonomirådgiver Christian Primdahl 6131 5057

 

Praktisk hjælp og vikarservice

Får du brug for praktisk hjælp i denne akutte situation har SAGRO samarbejdsaftaler med vikarbureauerne Akurat og Vikarservice Varde.

Kontakt dem direkte:

Akurat - 96 41 11 11 - mail@akurat.dk

Vikarservice Varde - 7521 0710 -  email@vikarservice.net

 

Politisk indflydelse

De folkevalgte i landboorganisationerne, Landbrug & Fødevarer, Kopenhagen Fur og Danske Minkavlere arbejder intenst på at sikre, at tiltagene mod yderligere spredningen er effektive, uden at der tages unødigt drastiske skridt. Det gælder både i forhold til zonerne rundt om ramte farme og betingelserne for kompensation.

Minkbranchen er med en årlig eksport på 7 mia. kroner i normale år vigtig for dansk økonomi, så vi forventer, at Folketinget og regeringen er lydhøre for argumenter.

 

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Karen Aagaard Økonomirådgiver 96 29 67 24 60 24 63 69
Karen Aagaard

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Christian Primdahl Virksomhedsrådgiver 96 29 66 69 61 31 50 57
Christian Primdahl


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere