Jysk Landbrug

Besøg Jysk Landbrugs egen hjemmeside

Jysk Landbrug er landboforeningen i det midtjyske med ca. 1.000 medlemmer – fortrinsvis i Billund, Vejen, Vejle og Ikast-Brande kommuner. Vi spiller en aktiv rolle over for beslutningstagere lokalt såvel som på landsplan. Vi sætter sager på den politiske dagsorden, og vi bestræber os på at være meget synlige i den almindelige politiske debat.

Bestyrelsens medlemmer deltager i regelmæssige dialogmøder med kommunerne i vores område. Derudover har vi repræsentanter i relevante råd, nævn og interesseorganisationer. Det helt overordnede mål er at skabe bedre rammevilkår, der kan sikre en fortsat vækst og udvikling i din og alle andre landmænds bedrifter. Vi arbejder for et stærkt lokalsamfund, hvor landbruget bidrager betragteligt til velstand, sammenhængskraft og beskæftigelse i landområderne.

Andre aktiviteter

Jysk Landbrug er, sammen med Sydvestjysk Landboforening, Holstebro Struer Landboforening, Hering-Ikast Landboforening, Familielandbruget VEST-Jylland og Grindstedegnens Familielandbrug ejerforeningerne bag SAGRO (tidligere Jysk Landbrugsrådgivning).

Foruden de ca. 1.000 aktive medlemmer har Jysk Landbrug godt 500 passive medlemmer. De mange meget energiske seniorer driver med stort engagement og et højt aktivitetsniveau Brørup Landboforenings Seniorudvalg og Midtjysk Seniorklub.

Jysk Landbrug er en fusion mellem Brørup Landboforening og Midtjysk Landboforening som blev besluttet på en stiftende generalforsamling den 4. marts 2008.

Med venlig hilsen

H. C. Gæmelke, formand

Du har også mulighed for at se andre landboforeninger, og få en værdifuld landbrugsrådgivning

 

 

Vi sætter sager på den politiske dagsorden.

H.C. Gæmelke, formand 
Kronborgvej 2, 6600 Vejen
Tlf. 75 55 78 19 / 22 26 42 90
E-mail: hc@gaemelke.dk

 

Aktuelle arrangementer

BRAMMING – Sommerarrangement på Kjærgård Landbrugsskole
BRAMMING – Sommerarrangement på Kjærgård Landbrugsskole 07-06-2023 kl. 18:30

Sydvestjysk Landboforening inviterer medlemmer til sommerarr…

KIBÆK – Markvandring
KIBÆK – Markvandring 07-06-2023 kl. 19:00

Familielandbruget VEST-Jylland inviterer medlemmer til markv…

HJERM - Sommermøde på Volstrup
HJERM - Sommermøde på Volstrup 08-06-2023 kl. 18:00

Glæd Jer til Holstebro Struer Landboforenings årlige sommerm…

Samarbejdspartnere