Webløn

Webløn - kort fortalt
Afhængig af, hvor mange lønsedler du benytter i løbet af et år, kan der være penge at spare!

Lønoplysningerne tastes ind via internettet – nemt og bekvemt, og når det passer dig – bare du overholder de nødvendige tidsfrister.
Straks efter indtastning er det muligt at se den færdige elektroniske lønseddel. Derefter er det eksperterne i SAGROs lønservice, der sørger for bogføring og indberetning af alle relevante oplysninger til SKAT, feriepenge, ATP osv. – samt
overførsel af de konkrete beløb til medarbejder og myndigheder. Samtidig udfører lønservice en kontrol af den enkelte lønseddel, så fejl minimeres.
En vigtig feature er, at oplysningerne i Webløn automatisk overføres til Ø90.

Smart arbejdsgang
Jens Arne Jakobsen, svineproducent ved Kjellerup, er en af kunderne, og har nu brugt Webløn i mere end et år. Han er rigtig glad for den smartere arbejdsgang, som han opnår med systemet.

Webløn er let at finde ud af,og der følger en fin brugervejledning med

- Webløn er nemt og overskueligt. Selv med mine dårlige IT-kundskaber, så går det let at få indtastet lønoplysningerne på mine 8-10 ansatte. Jeg er især glad for den funktion, hvor jeg med et tast kan se den færdige lønseddel og tjekke, om det hele ser rigtigt ud, siger han.

LØNSEDLER I WEBLØN, pris/stk.
De første 12 lønsedler pr. år:  80 kr.
De næste 24 lønsedler pr. år:  55 kr.
Resterende lønsedler pr. år:  40 kr.
Oprettelse pr. ny medarbejder:  125 kr.

priser

Det koster kun 750 kr. plus moms at blive koblet på og oplært i Webløn, hvis man i forvejen er lønkunde ved SAGRO.

Hvis man ikke er kunde i forvejen, kommer der yderligere en engangsomkostning på 750 kr. plus moms for oprettelse som arbejdsgiver i de nødvendige sammenhænge.

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Mona Møller Mona Møller Økonomiassistent 76 60 24 14

Samarbejdspartnere